середа, 25 квітня 2012 17:59

Ріанна зізналася у зв'язку з жінкою

Ріанна зізналася у зв'язку з жінкою
Співачка залишила повідомлення у своєму мікроблозі Фото: hochu.ua

Популярна виконавиця і майстриня епатажу Ріанна відверто заявила про зв'язок з жінкою. Таке провокаційне повідомлення співачка залишила у власному мікроблозі для численних шанувальників.

Днями відома співачка Ріанна в черговий раз шокувала не тільки громадськість, а й власних шанувальників. Не встигли фанати барбадоської красуні оговтатись після опублікованих нею відвертих фотографій на сторінці в одній з популярних соціальних мереж, як епатажна виконавиця підкинула нову порцію гарячих новин.

Нещодавно папараці побачили Ріанну з її кращою подругою Мелісою Форд. У досить відвертих вбраннях дівчата зворушливо трималися за руки. Все було б безневинно, якби темношкіра знаменитість на наступний день не написала у власному мікроблозі: "Це мій коханий на цю ніч", - вказавши посилання на нік дівчини - @mforde11. Ріанна також написала про своє вбрання - в той вечір зірка вирішила вдягнути сексуальні підв'язки і білу сукню-сорочку.

Подружки веселилися в нічному клубі, при виході з якого, власне, їх і зустрічали світські хронікери з фотокамерами. А Ріанна пішла ще далі і виклала їхній спільний знімок з ресторану, розташованого в Санта-Моніці, куди встигли заглянути дівчата.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна роздяглася на Гаваях

Взагалі, це не перше захоплення Ріанни дівчатами. Наприклад, минулого року газети писали про близьку дружбу зірки з моделлю Наташею Бертон. Сама манекенниця після стосунків зі співачкою швиденько написала автобіографічну книгу, в якій так визначила свій зв'язок з виконавицею: "Це не було серйозно, ми були разом всього один раз. Тоді ми також багато розмовляли, обговорюючи ЗМІ, музику і моду".

Зараз ви читаєте новину «Ріанна зізналася у зв'язку з жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі