четвер, 07 березня 2013 15:02

Ріанна показала в Elle свою котячу грацію
14

Британський Elle представив публіці повну версію фотосесії Ріанни.

Як завжди, співачка не розчарувала стрункими формами, витонченими і одночасно забавними позами і чуттєвим поглядом котячих очей під капелюшком з котячими ж вушками.

А між тим Рі була дуже відверта з пресою і поговорила на всі найважливіші теми.

Безумовно, всіх цікавить головне питання - стосунки Ріанни і Кріса Брауна. Незважаючи на всі скандали і сварки, молоді люди знову разом і розлучатися не збираються.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна гріла своє підтягнуте тіло на гавайському сонці

"Одна з моїх пісень - Stay - про те, що ти відчуваєш, коли ти з кимось зустрічаєшся і зовсім не хочеш його відпускати. Я можу точно сказати, Кріс - саме та людина, до якої я відчуваю такі почуття", - підкреслила вона.

Ріанна не звертає уваги на критику громадськості щодо її стосунків: "Ми - дорослі люди і можемо робити, що хочемо. Я вдячна за свої стосунки. Зараз це саме те, що мені потрібно".

Дівчина також здивувала планами на майбутнє.

"Я планую завести дитину. І дуже хочу відпочити в цей час. Я не збираюся їздити по гастролях все життя, хоча мені це і подобається. Я хочу бути щасливою і здоровою", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна показала в Elle свою котячу грацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі