понеділок, 11 жовтня 2010 20:49

Репер Ларсон назвав Степана Черновецького ублюдком

Репер Ларсон назвав Степана Черновецького ублюдком

У столичному клубі "Фрідом" репер Ларсон презентував свій новий альбом "Я не такой". На сцені клубу артист заспівав про мажорів. У пісні лунала нецензурна лексика.

"Мажори на дорогах роблять, що хочуть. Якось один мене підрізав і з пістолетом щось мені доводив. Отримав від мене в ніс. Головне мати внутрішній стрижень, а там хай хоч і з гранатометом на тебе пруть", - розповідає репер.

Ларсона дратує вседозволеність дітей багатіїв і політиків.

"Багатенькі мажори збивають людей на дорогах і безкарно живуть собі. Хтось в Ізраїлі, хтось відмазався тут. Я всім нагадаю, що є такі ублюдки", - каже він.

Під час виконання пісні про наркотики реперу підспівує дитячий хор.

На екранах глядачам демонструють відео із дітьми-наркоманами.

"З наркотиками не дружу. Але в мене були друзі і знайомі, які вживали. Наркотики - це дуже погано. Тому я написав цю пісню. Взагалі цим альбомом хотів відкрити людям очі, показати, що відбувається в нашій країні", - пояснив Ларсон.

Пісню репера "Не ведитесь на развод" супроводжувало відео бійок у Верховній Раді і публічних виступів Черновецького.

"У мене багато пісень про політику і вибори. Бо такі дауни як Черновецький зі своїм оточенням не можуть управляти. Синочок його зранку до вечора міняє найдорожчі машини. Краще б він дитячий будинок побудував. А так Стьопа ублюдок", - наголосив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон назвав Степана Черновецького ублюдком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі