четвер, 24 грудня 2009 14:11

Репер Ларсон возить в машині цілий арсенал зброї (ФОТО)

Репер Ларсон (справжнє ім"я - Сергій Ларкін) другий рік їздить на чорному Hummer, який купив на аукціоні в Сполучених Штатах в американського репера Кертіса Джексона, відомого як 50 Cent.

Співак розказав, що не знав, чий це був автомобіль. Мовляв, спочатку надіслали фото і спитали, чи хоче він таку машину.

"Торгувався три місяці. Початкову ціну 300 тисяч доларів збив до 250, - поділився Ларсон. - Три місяці домовлявся. Ще два автомобіль везли в Київ на пероні".

Як зізнався співак, така автівка тільки одна на весь світ. Двері машини не відчиняються, а підіймаються догори. Бампер і вихлопна труба інкрустовані стразами Сваровські. Салон обшитий чорно-оранжевою алькантарою з логотипом "Louis Vuitton". Ручка передач виготовлена в формі гранати. Шість куль з великокаліберного кулемету прикрашають ручки вхідних дверей і бардачка.

"Всім вона нагадує бойову машину з фантастичних фільмів про майбутнє", - додав Сергій.

В бардачку репер возить із собою кинджал, пістолет Макарова і револьвер.

"Кинджал мені подарував друг Георгій, син екс-президента Грузії Едуарда Шеварнадзе, на 31-річчя. 2000-го я купив револьвер, через три роки - пістолет. Мені подобається зброя. Вдома маю автомат Калашникова", - зазначив артист.

Ларсон зізнався, що револьвер використовував тільки раз, коли з друзями відстрілювався від натовпу п"яних хуліганів.

Десять років тому співак створив фірму з проведення корпоративних заходів "Арт-консалтинг". Однак ситуацію в компанія трохи зіпсувала криза, проте зараз бізнес іде добре.

Співак розповів, що зараз займається влаштуванням весіль та корпоративів, займався кількома передвиборними компаніями Віктора Пилипишина (голова Шевченківського району столиці - ред.).

2007-го Ларсон підтримував Віталія Кличка на виборах у мерію. Спеціально для нього написав пісню про мера Леоніда Черновецького.

Співак виступає в клубах щотижня. Отримує гонорари не менше $3 тис.

"Раніше співав за 10 тисяч доларів. Тепер платять вполовину менше", - незадоволений Ларсон.

У артиста з"явилась нова дівчина Олена.

"24 грудня відсвяткуємо сім місяців", - зізнався співак.

28-річна дівчина вчиться в "Інтершколі".

"Дуже грамотна. Буде актрисою або телеведучою. Хочу з нею одружитися 10 жовтня 2010-го у день трьох "10". Зараз живемо разом у моїй трикімнатній квартирі. Хочу ще побудувати будинок", - поділився Сергій.

2004-го артист розлучився з першою дружиною Інною Ларкіною після двох років шлюбу. Згодом вони кілька разів сходилися, з"являлися на людях разом. Жили цивільним шлюбом. Потім перестали спілкуватися. Ларсона кілька разів бачили на вечірках зі співачкою Євгенією Власовою. Пара привселюдно обіймалася та цілувалися.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон возить в машині цілий арсенал зброї (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі