понеділок, 26 вересня 2011 13:54

Репер Ларсон висповідався за вкрадений фотоапарат

Репер Ларсон висповідався за вкрадений фотоапарат

Репер Ларсон у восьмому класі схопив однокласницю за сосок. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Мені за це так соромно. У восьмому класі схопив однокласницю за сосок. Вона була в такій білій сорочці, і наче з-під кишені щось так випирало. Я так дивився-дивився і думаю: "Блін, та що це в неї таке?". Підходжу і схопив її так міцно ще й дьоргнув. Питаю при тому: "А що це таке випирає?". Вона так почала кричати, що я зразу все зрозумів", - зізнався репер.

Другий соромливий для Ларсона випадок стався на лавочці у дворі.

"З другом грали на лавочці в ножики, а поряд сиділи дівчата. Я нагнувся так, що в мене із шортів все повивалювалося. Не пам'ятаю, мабуть, без трусів був. Всі почали сміятися. Я втік додому. Після того ще довго не виходив на вулицю, бо на мене всі пальцем тикали", - поділився співак.

А в 90-ті роки Ларсон забрав у дітей фотоапарат.

"Це було типу: гоп-стоп, я подошол из-за угла. Забрав в дітей фотоапарат. Тоді робив це на емоціях, але водночас дуже шкодував в душі. Уявіть, дві маленькі дитини приїхали до Києва із іншого міста або села, пофотографувалися, а ми тут, такі здорові дяді забрали в них той фотоапарат. Вони просили нас вернути хоча б плівку, а я з друзями принципово її засвітив. Пізніше за це навіть в церкві сповідався. Стало трохи легше", - підкреслив репер.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон висповідався за вкрадений фотоапарат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі