середа, 15 червня 2011 07:30

Репер Ларсон 15 діб сидів за крадіжку

Автор: фото: ТАРАС ПОДОЛЯН
  Репер Ларсон (ліворуч) з матір’ю Людмилою Михайлівною і братом Максимом під час вечірки у столичному ресторані ”ОК Бар”
Репер Ларсон (ліворуч) з матір’ю Людмилою Михайлівною і братом Максимом під час вечірки у столичному ресторані ”ОК Бар”

Минулого вівторка до столичного ресторану "ОК Бар" українські зірки привели своїх матерів. Першою з Анною Іванівною прийшла акторка 44-річна Ольга Сумська.

— Коли мама дізналася, що вагітна вдруге, вагалася — народжувати чи ні. Головні ролі в театрі, самі розумієте. Усі працівники театру імені Заньковецької у Львові тоді переконували її народжувати. Так з'явилась я, — розповідає актриса.

До зали заходить репер 34-річний Ларсон (Сергій Ларкін) із молодшим братом Максимом та матір'ю Людмилою Михайлівною. Ларсон у білій футболці та білих брюках, у чорних окулярах. Руки в татуюваннях. Його мати — повна жінка в рожевій блузці, з вечірнім макіяжем. Сім'я сідає за столик. Цікавлюся у матері, який співак був у дитинстві.

— Був дуже слухняним хлопчиком, — починає вихваляти.

— Хіба що після пльотки або коли мені тато скакалкою нормально дав по задньому місці, — говорить Ларсон, похитуючись на стільці.

— У мене три сини. Із середнім, Русланом, було більше проблем, ніж із Сергієм, — розказує Людмила Михайлівна.

— Ага, після того, як на мені ламалась пльотка, Руслан звичайно що був слухняним, — перебиває репер. — Я завжди ховався за маму, коли тато йшов мене бити. Він зажимав мою голову між ніг і лупив пльоткою або військовим ременем. Мама мене не лупила. Коли я її виводив, кричала: "Скотина ты, а не человек". А я її спеціально злив, кажучи: "Я термінатор, туду-ду-ду-ду". Пару разів у мене вазою запустила, але не попала. Тільки вази розбила.

— Ну а що було робити? Коли я чекаю його до 11-ї вечора, а він приходить в чотири-п'ять ранку. А в нас квитки на літак у Ригу на ранок, — виправдовується матір.

— Хочу вам сказати, якби мене тато так суворо не виховував і не бив тою скакалкою, я би давно сидів у тюрмі. Я примудрявся влазити в усякі проблеми. Коли мене зловили за крадіжку і посадили на 15 діб, зрозумів, що в житті треба щось змінювати.

— Та не крав ти. Це тебе пограбували. Забув, як поцупили куртку і годинник?

— Ну, це вже друга історія. А сидів я за те, що вкрав.

— Двоє дітей, я працюю стюардесою. Чоловік у мене військовий, ще й переїхали із Німеччини до Києва. І мама хвора така, що тільки око за нею тримати. Мені треба було долітати два з половиною роки, щоб у 45 піти на пенсію. Ще й пішла в декрет із цим красавцем. — показує на молодшого сина Максима, який мовчки сидить поруч і крутить мобільний телефон на столі. — Але в мене завжди вдома був порядок. Я все встигала.

— А чому порядок був? Бо кожен із дітей відповідав за свою територію. У мене був коридор, дитяча, ванна і кухня. У середнього брата була кімната батьків і ще одна спальня. Мама ж завжди хотіла доньку, і ми заміняли їй доньок. По черзі виносили сміття і ходили по хліб.

— У мене після роботи вже сил не було. Посуд після вечері Серьожа мив, а сміття виносив Русік, — продовжує матір, жуючи полуницю. — Синами я задоволена. Виросли, бізнес свій мають. От якби вже Сірьожка онуків приніс, бо дуже вже хочу. А він ніяк не одружиться.

— Я хочу одружитися, але нічого не виходить. Не можу знайти собі хорошу і добропорядну дівчину, — говорить репер.

— Ой, не там ти шукаєш, не там, — махає рукою Людмила Михайлівна.

— Кльова в мене малая, так? — Ларсон цілує матір в щоку.

Наприкінці вечірки зірковим матерям подарували шарфи від дизайнерки Юлії Айсіної.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон 15 діб сидів за крадіжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі