понеділок, 31 травня 2010 13:22

"Перемогла школярка, яка трохи співала, трохи говорила" – Чорний про Євробачення

"Перемогла школярка, яка трохи співала, трохи говорила" – Чорний про Євробачення

Польща не голосувала за Україну на Євробаченні через Віталія Кличка. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів продюсер Петро Чорний.

Євробачення збіглося у часі з боєм українського боксера Віталія Кличка і поляка Альберта Сосновського. Віталій нокаутував суперника у десятому раунді

"Україні Польща дала тільки 3 бали, - аналізує процес голосування. - Хоча останні три роки давали по 10-12 балів. Якби півгодини тому Кличко не набив поляка, Україні дали би більше балів, - сміється. - Навіть Кіпр, у якому про Україну чують раз на рік, дав удвічі більше балів".

Продюсер стверджує, що Євробачення омолоджується.

"Минулі роки перемагали співаки, які співали про щось трагічне. Рибак перервав цей ланцюг. Перемогла школярка Лєна, яка трохи співала, трохи говорила. Слухачам таке подобається. Воно молодіжне і сучасне. Слова легко запам'ятовуються, бо пісня написана у дискотечному стилі".

Чорний проаналізував помилки букмекерів, які прогнозували перемогу Ізраїлю та Азербайджану.

"На Євробаченні важко що-небудь спрогнозувати. Азербайджану давали перше, а конкурсантка Сафура посіла п'яте. У дівчинку вклали багато грошей, не знаю, коли вона тепер їх відіб'є. Може, для неї цей конкурс стане одноразовим виступом. Головне – його величність артист. Він або є, або його немає", - відзначив Чорний.

Білорусію букмекери ставили в десятку.

"Вони навіть кліп приїхали знімати в Україні. Сам президент Лукашенко опікувався конкурсантами, але то був не їхній день. Вони набрали менше 30 балів. Букмекери ставили на Ізраїль, але вони опинилися у кінці разом з Англією і Білорусією. Пісню вони обрали заскладну і засумну. Коли Ізраїль співав, половина залу у носі вечеряла і говорила по телефону. Турція взяла більше балів, ніж будь-хто очікував, бо це єдині виконавці, які заспівали пісню у стилі рок".

Зараз ви читаєте новину «"Перемогла школярка, яка трохи співала, трохи говорила" – Чорний про Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі