неділя, 30 травня 2010 10:25

Alyosha на Євробаченні увійшла у десятку лідерів

Alyosha на Євробаченні увійшла у десятку лідерів

Цього року у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" перемогла Лена Майєр-Ландрут з Німеччини. Вона виконувала пісню "Satellite". Друге місце дісталось - MaNga з Туреччини, а третє - Paula Seling & Ovi Martin з Румунії.

До речі, 19-річна Лена Мейєр-Ландрут - одна з наймолодших учасниць конкурсу. Саме їй букмекери пророкували перемогу у конкурсі.

Українська виконавиця Alyosha, яка виступала під номер сімнадцять та виконувала пісню "Sweet people" зайняла 10-те місце.

Нагадаємо, у першому півфіналі, який відбувся 25 травня до фіналу "Євробачення" увійшло лише десять учасників. Серед них: Боснія і Герцоговина, Молдова, Росія, Греція, Португалія, Білорусь, Сербія, Бельгія, Ісландія, Албанія.

Також із сімнадцяти країн-учасниць до фіналу за результатами другого півфіналу увійшли: Грузія, Туреччина, Ізраїль, Ірландія, Кіпр, Азербайджан, Румунія, Вірменія, Данія.

П'ять країн пройшли до фіналу "Євробачення" автоматично. Серед них Іспанія, Франція, Німеччина, Великобританія та Норвегія.

Нагадаємо, Alyosha поїхала на конкурс замість Василя Лазаровича, якого 29 грудня обрала НТКУ. Оскільки телекомпанія вибрала Лазаровича без проведення національного відбору, це викликало невдоволення деяких діячів українського шоу-бізнесу, і вони звернулися до уряду з проханням провести відкритий конкурс і вибрати нового учасника Євробачення. У національному відбірковому турі Василь Лазарович увійшов до 20 фіналістів і посів сьоме місце. А співачка Alyosha виграла відбірковий тур та отримала право представляти Україну на конкурсі.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Alyosha на Євробаченні увійшла у десятку лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі