понеділок, 05 травня 2008 12:22

"Хаммер" Діми Білана потонув в підмосковному болоті (ФОТО)

Діма Білан викроїв днинку на відпочинок за містом і потрапив в історію - неприємну і смішну одночасно. Про цю історію розповів "LIFE.Ru".

Друзі борознили підмосковні траси кілька годин у пошуках хорошого місця для пікніка. Раптом хлопці побачили велике поле, яке, як їм здалося безпечним, насправді небезпечне. Друзі вирішили перетнути його, але через деякий час компанія зрозуміла, що тоне. "Хаммер" Білана почав поволі угрузати в болоті.

Співак і його друзі вилізли з машини і відправилися шукати допомогу.

Після декількох годин блукань по лісу компанія наткнулася на маленьке село. Там був немолодий тракторист, якому друзі розповіли все як є: машиніст, який знає всі особливості місцевої природи, відразу погодився допомогти. На своєму тракторі після декількох спроб він витягнув "Хаммер" співака з болота.

Втомлений і змучений Білан все-таки не міг упустити можливості відпочити і побути з друзями. Вже за темряви хлопці влаштувалися на галявині, почали готувати шашлики і ділитися враженнями. Як зізнався співак, ці вихідні він запам"ятає надовго.

Зараз ви читаєте новину «"Хаммер" Діми Білана потонув в підмосковному болоті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі