вівторок, 05 квітня 2011 11:16

П'яна Ліндсі Лохан повзала по асфальту
12

Ліндсі Лохан, яка нещодавно вирішила перебратися жити в Нью-Йорк, вже встигла "відзначитися" після відвідин місцевого бару. Днями актрису сфотографували на виході із закладу The Motor City, притому зірка, скоріше, не йшла, а повзла по асфальту.

Ліндсі, перебуваючи в глибоко нетверезому стані, не втрималася на високих підборах і впала на коліна, продовжуючи стискати в руці сигарету. Лохан сміялася, повзаючи по землі і вимагаючи від друзів допомогти їй піднятися.

Схоже, переїхавши, актриса швидко знайшла нову компанію і повернулася до колишнього способу життя. Як розповіла мати зірки, Ліндсі дуже подобається в Нью-Йорку. Зараз актриса шукає квартиру, яку вона буде знімати.

Однак замість новосілля зірка цілком може потрапити за грати. Адже пити їй забороняють умови її випробувального терміну. Раніше акторка заявляла, що тепер стала зразковою дівчинкою і п'є хіба що мінералку. Однак тепер очевидно, що Ліндсі воліє розважатися так само, як раніше. Ось чому суддя цілком може засадити її за грати.

Подейкують, що актриса могла захотіти перебратися до Нью-Йорку, аби бути ближче до своєї екс-подруги Саманти Ронсон. Зараз вона проживає буквально в сусідньому з Самантою будинку в Venice Beach. Однак незабаром Ліндсі може зіткнутися з набагато більш серйозними проблемами, ніж відновлення стоунків з колишньою подружкою. Поки що не завершено розслідування справи з крадіжкою намиста, в якій звинувачують Лохан. Актриса відмовилася визнати себе винною, тому на неї чекає суд.

Зараз ви читаєте новину «П'яна Ліндсі Лохан повзала по асфальту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі