четвер, 10 лютого 2011 09:42

Ліндсі Лохан офіційно звинуватили в крадіжці коштовностей

Ліндсі Лохан офіційно звинуватили в крадіжці коштовностей

Прокуратура США пред'явила скандально відомій американській актрисі Ліндсі Лохан звинувачення в крадіжці у великому розмірі. Тепер актрисі, яка користується поганою славою за пристрасть до алкоголю і наркотиків, загрожує три роки в'язниці.

Згідно з даними сторони обвинувачення, 22 січня актриса вкрала намисто вартістю 2,5 тисячі доларів з магазину в прибережному районі Лос-Анджелеса. Поліція розпочала розслідування після звернення власників магазину 22 січня.

Коштовність була в той же день віднесена до відділку поліції для повернення власникам магазину. Органи правопорядку не розкривають, хто саме повернув кольє, і заявляють, що у них є незаперечні докази провини актриси. Крадіжка сталася через три тижні після того, як скандалістка завершила курс примусового лікування від алкогольної та наркотичної залежності.

Друзі актриси запропонували іншу версію події. Мовляв Лохан залишила ювелірний салон, не розплатившись за взяту коштовність, так як помилково вважала, що намисто можна взяти напрокат, а гроші віддати після повернення. Коли вона усвідомила свою помилку, то негайно повернула кольє. Магазин у Веніс-Біч не тільки продає, але й надає ювелірні прикраси напрокат, головним чином зіркам Голівуду та іншим знаменитостям.

Нагадаємо, минулого року ім'я Лохан не сходило з газетних шпальт і телеекранів. Актриса за рік двічі потрапляла в наркодиспансер і стільки ж разів у в'язницю, головним чином за порушення умов наглядового режиму, під яким вона знаходилася за правопорушення 2007 року.

Три роки тому Лохан була затримана за небезпечну їзду, керування автомобілем під впливом алкоголю та кокаїну. Актрису засудили до діб у в'язниці. Порушниця провела під вартою 84 хвилини і вийшла на свободу через відсутність вільних одиночних камер.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан офіційно звинуватили в крадіжці коштовностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі