пʼятниця, 25 березня 2011 18:08

Ліндсі Лохан може сісти за грати на півроку

Ліндсі Лохан може сісти за грати на півроку

Ліндсі Лохан, яку звинувачують у крадіжці намиста з ювелірного магазину, наполягає на своїй невинності. На засіданні суду, що відбулось в Лос-Анджелесі, вона відкинула угоду з прокуратурою і вимагає провести ретельне розслідування.

Раніше актрисі запропонували угоду: вона визнає звинувачення і сідає на три місяці. У разі відмови почнуться судові слухання у справі. І якщо провину Ліндсі доведуть, їй загрожує до декількох років в'язниці. Проте актриса наполягає на своїй невинності, а значить, вона має з'явитися на попередні слухання 22 квітня.

Під час слухань суддя вирішить, чи порушила актриса умови випробувального терміну, який був призначений їй після арешту за п'яну їзду в 2007-му році. Якщо з'ясується, що Лохан завинила, її запроторять за грати на півроку.

Прокурор збирається привести в приклад декілька провин Ліндсі, пов'язаних з крадіжками. Так, рік тому друг актриси звинуватив актрису в крадіжці забутого у неї вдома годинника "Rolex". Однак після його звернення до поліції годинник повернули. Також, три роки тому актрису підозрювали в крадіжці шуби в нічному клубі.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан може сісти за грати на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі