понеділок, 28 липня 2008 08:18

Пугачова влаштувала скандал через Галкіна

Пугачова влаштувала скандал через Галкіна
Муза "Нової хвилі" Алла Пугачова і її друг гуморист Максим Галкін в Юрмалі ні на хвилину не можуть розслабитися. Спочатку пару діставали питаннями про весілля, і, не дивлячись на всі спростування, за двома зірками як і раніше гуськом ходить вся преса.

Творчий вечір поета і композитора Ігоря Николаєва пройшов чудово. Маестро зібрав на сцені "Дзінтарі" весь колір російської естради: Пугачову, Галкіна, Баскова, Корольову, Кіркорова, Лепса, Винокура і багато інших іменитих артистів.

Пугачова живцем заспівала легендарний "Айсберг". Все почалося вже після концерту.

Максим Галкін, чесно відпрацювавши свій номер, побрів в гримерку, але стомлені затяжним концертом охоронці залу "Дзінтарі", побачивши, що у молодого чоловіка, що наближається до них, немає спеціального бейджа (для проходу за сцену), перегородили артистові дорогу. Вони просто не впізнали в інтелігентному хлопцеві російську зірку. Через півгодини розглядів ситуація не покращала: Галкін обурювався і вимагав начальство, латиська охорона, мало знайома з російським телебаченням, продовжувала тримати оборону.

На щастя гумориста, його схопила Алла Пугачова і кинулася на захист свого товариша.

"Я не дозволю вам так поводитися з поважаною людиною. Запам"ятаєте його раз і назавжди!" - наказала секьюріті Алла Борисівна і, узявши його під руку, гордо віддалилася в свою гримерку.

Оскандалився на "Новій хвилі" і Микола Басков. На концерті, який вели репер Тіматі і оперна діва Олена Образцова, Микола разом з Валерієм Меладзе кинулися дарувати букет Образцовій, і Басков заїхав ліктем Меладзе в око. Олена Образцова вразила глядачів своїм відчуттям гумору, вбравшись для номера з Тіматі в реперський наряд і навіть зробивши тимчасові татуювання.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова влаштувала скандал через Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі