середа, 11 серпня 2010 16:40

Пугачова в Юрмалі світила сосками (ФОТО)
6

Алла Пугачова піддалася новомодному способу боротьби з курінням. Примадонна зробила вибір на користь здорового способу життя і електронних цигарок.

Рятуючись від московського смогу, примадонна вирішила сховатися на балтійському узбережжі, в Юрмалі. Співачка прибула до моря 3 серпня, рівно через день після закінчення "Нової хвилі - 2010".

Не зраджуючи своїм звичкам, Пугачова поселилася в президентському номері готелю "Балтік Біч", де щороку для неї залишають президентський номер.

"Наша гостя прагне залишатися непоміченою, не афішує своє перебування в готелі, - розповіла Агата, співробітниця адміністрації готелю. - До речі, штраф за куріння у нас складає 200 латів, це близько 400 євро, але для Алли Борисівни завжди робили виключення, цього року такого прохання її помічниця нам не передавала. Раніше вона диміла як паровоз, а зараз ми бачимо її тільки з новою електронною іграшкою".

У Юрмалі Пугачова рідко виходить з номеру, вона пару разів з'явилася на пляжі лише з приїздом Максима Галкіна. Відпустку примадонна проводить на різних spa-процедурах і курсах масажу, їсть в ресторані готелю.

"Вранці до сніданку Алла Борисівна завжди спускається однією з найперших, поки Максим спить, і вимагає, щоб її столик відгородили від сторонніх очей, - розповів Маріс, офіціант ресторану готелю "Балтік Біч". - Говорить, що не хоче, щоб її бачили без макіяжу".


На ласкавому морі та чистому повітрі Пугачова планує ніжитися до 17 серпня, коли, за прогнозами, закінчиться московська спека і страшенний смог, проте директор артистки Олена Чупракова попередила персонал готелю про можливе продовження терміну проживання зірки.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Пугачова в Юрмалі світила сосками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі