вівторок, 06 липня 2010 11:32

Пугачова терміново вилетіла до Ізраїлю на операцію

Пугачова терміново вилетіла до Ізраїлю на операцію

Алла Пугачова кинула всі свої справи в Москві і терміново вилетіла до Ізраїлю. Там в одній з елітних клінік, що належить російському олігархові Михайлу Прохорову, Примадонні зроблять операцію.

Рішення відправиться на лікування закордон Алла Борисівна прийняла, після того, як відчула себе погано: помутніння в очах, печіння в грудях.

Алла Пугачова пережила вже не одну операцію. Скачки тиску, діабет, несподівано зростаючі кісти, проблеми з ногами і ендокринною системою вже багато років не дають їй спокою. Проте головна турбота Примадонни - серце і судини.

Вперше головний орган дав про себе знати в 2006 році. Тоді Примадонну, котра звернулася до лікарів з легким поколюванням в грудях, відправили до операційної. У неї виявили звуження судин серця через холестеринові бляшки і тут же зробили їй стентування. На жаль, розширювачі через цукровий діабет не прижилися в організмі. У 2008 році Алла знову лягла під ніж хірургів - стенти їй замінили на нові.

Але після пережитого за останній рік проблема знову дала про себе знати. Коли цього року Примадонна прийняла нарешті рішення піти зі сцени, однією з причин стало саме здоров'я. Переживання і стреси викликали підвищення цукру в крові. А цукор обпалює судини і веде до розвитку атеросклерозу і відторгнення стентів. І їх знову потрібно міняти.

Дізнавшись про це, Алла відправилася до Ізраїлю - в елітну клініку, де зібрані найкращі лікарі світу. Окрім цього її власник Михайло Прохоров обіцяв сплатити все лікування.

Термінову операцію Примадонні проведуть на початку липня.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Пугачова терміново вилетіла до Ізраїлю на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі