середа, 08 вересня 2010 18:02

Пугачова стала власницею "російського Лас-Вегасу"

Пугачова стала власницею "російського Лас-Вегасу"

Алла Пугачова придбала 40% акцій гральної зони "Сибірська монета", розташованої в Алтайському краю, за 250 км від Барнаула.

Пропозиція про купівлю акцій надійшла Примадонні, чия пристрасть до азартних ігор широко відома, під час прощального гастрольного туру в Новосибірську.

З 1 липня 2009 року Федеральним законодавством передбачено переміщення гральних закладів зі всієї території Росії на спеціально виділену територію чотирьох гральних зон, які вже прозвали "російськими Лас-Вегасами". Однією з них є "Сибірська монета".

Для Пугачової акції "Сибірської монети" є чудовим вкладенням капіталу, а її всесвітня популярність приверне до проекту міжнародних інвесторів, прокоментував подію Віктор Буланкін, відомий новосибірський бізнесмен, один з акціонерів гральної зони.

Попередня вартість будівництва "Сибірської монети" оцінюється в 30 мільярдів рублів. Фінансування проекту здійснюватиметься, в основному, приватними інвесторами.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Пугачова стала власницею "російського Лас-Вегасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі