пʼятниця, 11 грудня 2020 18:05

Прогулював уроки в комп'ютерному клубі. Актор Міхієнко розказав про свою залежність

Актор Валентин Міхієнко зізнався, що витрачав кишенькові гроші у комп'ютерному клубі.

У шоу "Діти проти зірок", яке показує "Новий канал", влаштували справжню Формулу-1. Актор Improv Live Show та 13-річний Іван Сидоренко програмували іграшкові машини для перегонів на трасі.

"У школі я вчився препогано. Більшу половини уроків прогулював. Усі гроші, які мені давали батьки на обід, витрачав у комп'ютерному клубі. Тільки не подумайте, що я грав на гроші. Вважаю себе кіберспортсменом, бо грав постійно в Counter-Strike", - зізнався Міхієнко.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Гра закінчилась нічиєю
Гра закінчилась нічиєю

Актор каже, що коли він приходив у школу, то старався потрапити на хімію, біологію та геометрію. За його словами, це були найулюбленіші предмети.

"Ще я захоплювався програмуванням", - каже Міхієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крепатура та біль у спині. На що пішов Дмитро Танкович заради батлу з дитиною

Машина актора кілька раз не могла подолати круті повороти траси. Чоловікові доводилось щоразу її перепрограмувати. Авто Івана теж буксувало. Тому гра закінчилась нічиєю.

У Києві відбулися зйомки гумористичного проєкту Improv Live Show. Зйомки шоу, яке йде на "Новому каналі", нагадували нон-стоп марафон сміху. 16 програм відзняли за декілька днів. Незмінна четвірка імпровізаторів – Роман Міщеряков, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький, Валентин Міхієнко та новий ведучий Олександр Педан дивували глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Прогулював уроки в комп'ютерному клубі. Актор Міхієнко розказав про свою залежність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі