середа, 09 червня 2021 03:35

Продюсерка Нателла Крапівіна пішла від Лободи

Продюсерка Нателла Крапівіна пішла від Лободи
Крапівіна 11 років була продюсеркою співачки Світлани Лободи. Фото: teleprogramma.pro

Продюсерка співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна припинила співпрацю з нею.

"Все нескінченне кінець свій знаходить. Від сьогодні я більше не являюся продюсером Світлани Лободи і не хочу мати жодного відношення до шоубізнесу", - написала Крапівіна в Інстаграм.

Після цього Крапівіна закрила свій акаунт у Instagram і зробила його приватним. Лобода поки ніяк не прокоментувала слова експродюсерки, з якою пропрацювала 11 років. Лише у сторіс своєї сторінки в Instagram запостила її пост про припинення співпраці.

Можливо, що вся справа у скандалі між Крапівіною та російським співаком Філіпом Кіркоровим. Нателла розкритикувала поведінку Кіркорова та екснареченого Ольги Бузової, блогера Дави. На нещодавній роспремії "МУЗ-ТВ" Кіркоров і Дава вдавали наречених, з'явившись у весільних вбраннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода у бікіні показала сідниці на тлі океану

Музичну премію Крапівіна назвала "цирком уродів" і "паноптикумом в чистому вигляді". Також Крапівіна зазначила, що "раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики", маючи на увазі поведінку Кіркорова і Дави на "МУЗ-ТВ". Свою чергою Кіркоров звинуватив Нателлу у плагіаті, натякаючи на те, що номер Лободи на МУЗ-ТВ дуже нагадував постановки Бейонсе. Висловлювання продюсерки про те, що таких як вони з Давою "раніше на Кавказі розчленовували на шашлики" артист назвав гомофобними.

Артист назвав Крапівіну людиною подвійних стандартів і зазначив, що їй потрібна людина, яка "звірятиме її пости з поточним етичним кодексом".

Крапівіна і Лобода співпрацювали близько 11 років. Саме з появою Крапівіної кар'єра артистки пішла в гору. Жінки не просто працювали разом, але і близько дружили. При цьому траплялися у них і сварки. Так, в інтерв'ю для YouTube-каналу Ксенії Собчак Нателла зізнавалася, що в 2020 році вони зі Світланою були за крок від розірвання договору.

Зараз ви читаєте новину «Продюсерка Нателла Крапівіна пішла від Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі