пʼятниця, 26 липня 2024 12:06

"Призвуть - я не знаю, куди діватися" - Melovin розказав, чи готовий мобілізуватися
5

Melovin
Фото: instagram.com/melovin_official
Melovin
Melovin
Melovin
Melovin

Український співак Костянтин Бочаров, він же Melovin, чесно зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ.

В інтерв'ю для Show 24 артист зазначив, що може принести більше користі своєю творчістю.

"У мене не змінились думки щодо ймовірної служби, тому що мій страх вмерти нікуди не дівся, як і у кожної психічно здорової людини. Є люди, які живуть цим - військовою справою. Є люди, які оперують; є люди, які співають; є люди, які займаються мистецтвом. Є різні люди, які займають свої ніші. Я не скажу, що моя професія важливіша за ту професію, за ту оборону, яку несуть хлопці й дівчата", - поділився виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви боретеся за свободу" - солістка відомого метал-гурту підтримала Україну

Додав, що його дратує, коли артистів називають культурним фронтом.

"У жодному разі я не назву свою роботу культурним фронтом. Мене дуже це дратує. Я лише просто сказав, що, звичайно, я с*у. Призвуть - я не знаю, куди діватися. Значить так і буде, значить така доля - піти й захищати кордон України. Зрозуміють, що моя робота може принести щось більше державі - дякую і на цьому", - сказав Костянтин.

Український музикант Сергій Гусак, він же Ницо Потворно, мобілізувався. Артист зазначив, що мав обирати між тим, щоб служити лікарем в полку "Азов", у медичному центрі Національної гвардії на Київщині, чи в "Культурному десанті".

Зараз ви читаєте новину «"Призвуть - я не знаю, куди діватися" - Melovin розказав, чи готовий мобілізуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі