вівторок, 21 лютого 2012 10:19

Принца Монако госпіталізували після бійки в нічному клубі

Принца Монако госпіталізували після бійки в нічному клубі

Принц Монако П'єр Казірагі був госпіталізований після бійки в нічному клубі "Double Seven" в Нью-Йорку. Про це 20 лютого повідомляє Reuters.

Інцидент стався в суботу, 18 лютого, однак в ЗМІ інформація про нього потрапила лише два дні потому. За словами очевидців, які наводить New York Post, 24-річний Казірагі і троє його друзів спровокували конфлікт з американським бізнесменом Адамом Хоком, образивши дівчат, які супроводжували останнього, і без дозволу випивши його алкогольні напої. У відповідь Хок по черзі вдарив всіх чотирьох молодих людей.

Як відзначили очевидці, від удару Казірагі "перелетів через всю кімнату і приземлився на стіл в її протилежній частині". З розбитим обличчям він був відправлений до лікарні, звідки його виписали через кілька годин.

Хок був доставлений в поліцейську дільницю, де йому були пред'явлені звинувачення в нападі. Він не визнав свою провину і був відпущений з вимогою з'явитися на засідання суду у березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Княгиня Монако чекає на дитину — ЗМІ

П'єр Казірагі є другим сином принцеси Монако Кароліни, сестри правлячого князя Альбера II, та італійського бізнесмена Стефана Казерагі, який загинув в 1990 році. У разі відсутності у Альбера дітей, в майбутньому П'єр може успадкувати престол, проте лише після своєї матері та старшого брата.

Зараз ви читаєте новину «Принца Монако госпіталізували після бійки в нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі