Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 06:37

Найпривабливіші молоді королівські персони (ФОТО)
19

Американський діловий журнал Forbes склав рейтинг найпривабливіших молодих королівських персон світу. До нього увійшли неодружені представники 15 монархічних династій віком до 35 років. При складанні списку журнал враховував згадуваність кандидатів в ЗМІ, а також рівень багатства їх сімей.

Принц Уїльям - 25-річний син принца Чарлза і покійної принцеси Діани потрапив в на верх списку завдяки своїй популярності в пресі. Причетність до королівської сім"ї, стиль і чарівність неминуче роблять його постійним героєм світської хроніки.

Принц Гарі - молодший британський принц зовсім не схожий на свого брата. У ЗМІ багато писали про те, як він палив травичку, шумно гуляв і ставив в незручне положення свою сім"ю різними витівками, наприклад, коли з"явився на публіки з нацистською символікою. Проте останнім часом, відслуживши в Афганістані, Гарі, схоже, став розсудливішим.

Зара Філіпс - принцеса, якщо не по імені, то по крові. Її мати, принцеса Анна, вирішила, що її діти не носитимуть офіційних титулів, щоб полегшити їм життя. Зара, завзята наїзниця, в 2006 році завоювала золоту медаль на Європейських кінних іграх, а також збирається виступати на Олімпіаді в Китаї цього літа.

Принцеса Беатрис - дочка Сари, герцогині Йоркської, і Ендрю, герцога Йоркського. Минулого року вона закінчила школу і зараз збирається вступати до університету.

Шарлота Казірагі - одночасно і знаменитість, і княжа персона. Вона відома своїм бездоганним смаком, як і її бабуся Грейс Келлі, і мати, принцеса Кароліна. Вона - четверта в лінії спадкоємства трону Монако.

Шейх Хамдан бін Мохаммед бін Рашид аль Мактум - син шейха Мохаммеда бін Рашида аль Моктума, прем"єр-міністра, віце-президента ОАЕ і правителя Дубаї, в лютому був призначений кронпринцем цього багатого емірату.

Принцеса Вікторія - шведська принцеса зараз є єдиною в світі жінкою, прямою спадкоємицею престолу. 30-річна Вікторія, яка живе разом зі своїм коханим, фітнес-тренером Деніелом Вестлінгом, в 1998 році закінчила Єльський університет і зараз готується до майбутнього виконання обов"язку королеви.

Принц Азім - четвертий в лінії спадкоємства трону Брунею, статки нинішнього правителя якого, Хасанала Вадаули, оцінюються в 22 млрд доларів. Азім - улюблений об"єкт для папараці. З чуток, він часто платить знаменитостям, щоб вони були присутні не його вечірках.

Принц Карл Філіп - другий в лінії спадкоємства шведського престолу після сестри Вікторії. Після закінчення в 2006 році університету за фахом "графічний дизайн", він подорожує світом і знімає документальні фільми.

Андреа Казірагі - старший з трьох дітей принцеси Монако Кароліни. Він другий в лінії спадкоємства трону після своєї матері, проте це може змінитися, якщо підтвердяться чутки про одруження правлячого принца Альберта.

Принц Альберт з роду Турн і Таксис довгий час був одним з наймолодших мільярдерів в списку Forbes. 24-річний принц зараз вивчає бізнес і теологію в Університеті Единбургу.

Шведська принцеса Мадлен - наймолодша серед шведських королівських нащадків. У свій час вона дивувала всіх своїм підлітковими витівками і зовсім не консервативним стилем одягу.

Принцеса грецька і данська Теодора - принцеса без двору. Її батько, король Греції Костянтин, був вигнаний з батьківщини в 1967 році і монархія була пізніше скасована. Принцеса ж зберегла свій титул і в принципі знаходиться в лінії спадкоємства на грецький і британський трон. Зараз вона є студенткою.

Принцеса Цугуко - 22-річна принцеса - старша дочка покійного японського принца Такамадо. Через табу, що існує в Японії, на обговорення життя імператорського будинку, про неї відомо небагато. Зараз Цугуко вивчає соціологію в Університеті Единбургу.

Принцеса Сіріваннаварі - дочка таїландського кронпринца Махі. Вона стала відомою як модельєр. Вона також професійно грає в бадмінтон і в 2006 році завоювала золоту медаль на Іграх південно-східної Азії.

Маїта бін Мохаммед бінт Рашид аль Мактум - 27-річна справжня принцеса-каратистка. Вона представляє ОАЕ на міжнародних з карате і в 2006 завоювала срібну медаль на Азіатських іграх. Її батько - правитель емірату Дубаї.

Принцеса Іман бінт Аль Хуссейн - дочка покійного короля Йорданії Хуссейна. 24-річна принцеса відома тим, що служила в армії. У 2002 вона вчилася в британській військовій академії Sandhurst, а потім служила в збройних силах своєї країни.

Принц Філіппос - 22-річний син грецького короля Костянтина і королеви Данії Анни-Марі. Як і його сестра Теодора, зберігає титул. З 2004 року він вивчає міжнародні відносини в університеті Джорджтауна.

Принцеса Сіханізо - дочка короля Свазіленда Мсваті Третього і представниця найдавнішої абсолютної монархії в світі. Відома своїми виступами проти патріархату і традиціоналізму, а також тим, що співає реп. Зараз вчиться в Каліфорнії. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Найпривабливіші молоді королівські персони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути