четвер, 10 травня 2012 14:04

Прийомна дочка Ніколь Кідман розповіла про стосунки з матір'ю

Прийомна дочка Ніколь Кідман розповіла про стосунки з матір'ю
Дівчина живе з бойфрендом Фото: myspace.com

Ізабелла Круз, дочка Тома Круза і падчерка його колишньої дружини Ніколь Кідман, вперше порушила мовчання і розповіла в інтерв'ю австралійському журналу New Idea про свої стосунки з прийомною матір'ю.

19-річна художниця спростувала чутки про те, що вона не розмовляє з Ніколь Кідман, заявивши, що вона любить свою "чудову матір" і всю родину, яку пов'язують, за її словами, близькі і теплі стосунки.

Ця заява суперечить словам самої Кідман, яка розповіла в 2007 році в інтерв'ю телеканалу GMTV, що ані Ізабелла, ані її зведений брат Коннор, ніколи не називали її матір'ю, а тільки "Ніколь" - незважаючи на її протест і обурення.

ЗМІ відзначають, що нову дружину Круза, актрису Кеті Холмс, діти актора стали називати мамою вже через два роки спільного життя. Та, в свою чергу, не скупиться на компліменти, називаючи своїх прийомних дітей особливими, надзвичайно розумними і відкритими.

Нагадаємо, що в 2001 році, коли Круз і Кідман розлучалися, Ізабелла вирішила залишитися жити в особняку батька в Беверлі-Хіллс, проте в даний час вона живе зі своїм бойфрендом Едді Френчером в невеликій квартирці, розташованій в центрі Лос-Анджелеса.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ніколь Кідман показала фото своєї доньки з сімейного альбому

Вперше Ізабелла і Едді, які зустрічаються вже досить давно, але досі приховували свою близькість, показались на публіці в січні цього року - на вечірці з нагоди дня народження її брата Коннора.

Молоді люди ідуть за прикладом батька Ізабелли і з гордістю називають себе "саєнтологами".

Зараз ви читаєте новину «Прийомна дочка Ніколь Кідман розповіла про стосунки з матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі