четвер, 27 травня 2021 13:01

При надії: як виглядають зірки Голлівуду під час вагітності

При надії: як виглядають зірки Голлівуду під час вагітності
Вагітність - дуже хвилюючий період, коли краса жінки подвоюється і йде зсередини. Фото: Janko Ferlic. Рexels

Вагітність - доволі зворушливий період. Часто жінка відчуває купу нових емоцій і почуттів, а іноді її самопочуття вельми відрізняється від звичного. Особливо складно буває підібрати красивий наряд на животик, що росте. Однак є зірки, які навіть при надії мають вигляд не менш, а то й більш стильний, ніж зазвичай.

Gazeta.ua розповість про вигляд наймодніших зірок Голлівуду під час вагітності.

Емілі Ратаковскі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata)

Американська модель нещодавно приміряла на себе роль мами, але її підписники досі пам'ятають неймовірні виходи Емілі Ратаковскі під час вагітності. Емілі завжди любила шокувати публіку відвертими образами, але під час вагітності зірка вирішила робити це ще частіше.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rosie HW (@rosiehw)

Модель і дружина актора Джейсона Стетгема є взірцем стилю. Розі уособлює собою елегантність, досконалість і жіночність. Тож не дивно, що під час вагітності своїм первістком голлівудська зірка стала ще вродливішою.

Хлої Кардаш'ян

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Світська левиця завжди демонструвала своє особисте життя. Зірка реаліті-шоу щодня публікувала для своїх підписників нові стильні образи під час вагітності. Нещодавно малятку Тру (дочка Хлої Кардаш'ян і Трістана Томпсона) виповнилося три роки, але ми досі гортаємо інстаграм молодшої з трьох сестер Кардаш'ян, щоб помилуватися вагітними образами Хлої.

Ромі Стрейд

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Romee Strijd (@romeestrijd)

Колишня модель Victoria's Secret нещодавно стала мамою чарівної малечі. Усі дев'ять місяців Ромі демонструвала чудові шати з животиком, що округлився. Якщо хтось хотів надихнутися вагітними образами, вам точно потрібно відвідати сторінку Ромі Стрейд.

Ешлі Грем

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Найвідоміша плюс-сайз модель і шанувальниця бодипозитиву не так давно порадувала світ появою сина. Ешлі - пряме свідчення того, як можна руйнувати стереотипи й бути чудовою в будь-який період життя й за будь-яких параметрів.

Ельза Госк

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от elsa hosk (@hoskelsa)

Приголомшлива Ельза мала приголомшливіший вигляд під час вагітності. Вишукане вбрання, обтислі силуети та навіть туфлі на підборах - не знаємо, як їй це вдавалося, але вигляд модель мала дійсно чудовий.

Кендіс Свейнпол

Кендіс Свейнпол мама двох хлопчиків. Обидві вагітності ангел Victoria's Secret демонструвала повне умиротворення й гармонію, що читалося в кожному її вбранні. Летючі сукні, легкі текстури, жіночі принти - у кожній деталі читалося, що, перебуваючи в цьому стані, Кендіс дійсно щаслива.

Міранда Керр

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Miranda (@mirandakerr)

Ще одна модель, яка доводить, що вагітність - це розквіт жіночності й духовності. Міранда з радістю часто демонструє підписникам різні образи з помітним животиком. Світлини свідчать про те, що вагітність - це дійсно найкраще, що відбувалося з жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Осадча позувала в купальнику. Горбунов показав фото

Блейк Лайвлі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blake Lively (@blakelively)

Актриса завжди була взірцем для всіх голлівудських зірок, адже саме Блейк уміє створювати стильні вбрання для червоних доріжок, не користуючись послугами стилістів. Під час вагітності артистка любила підкреслювати свій стан обтислими сукнями. А поєднувала вона ці образи з босоніжками на високих підборах.

Британська супермодель 50-річна Наомі Кемпбелл уперше стала матір'ю.

Зірка опублікувала фото в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «При надії: як виглядають зірки Голлівуду під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі