четвер, 10 травня 2018 12:30

Потап і Настя відсвяткували свої дні народження на кубинській вечірці
13

Надя Дорофеєва і Дантес
Джамала і Бекір Сулейманов
Джамала, Настя Каменських та Соня Плакедюк
Sender і Потап

Продюсер Потап і співачка Насті Каменських відсвяткували спільні дні народження. Насті 4 травня виповнився 31 рік, а Потапу 8 травня – 37 років.

Свою зіркову вечірку Потап і Настя назвали хештегом #doubletrouble2018, під яким ділилися яскравими фотографіями в Instagram. На спільний день народження зірковий дует запросив багато гостей з українського шоу-бізнесу, які прийшли привітати іменинників зі святом.

Серед них на знімках та відеороликах були: син Потапа, Джамала з чоловіком Бекіром, Річард Горн, Соня Плакидюк, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Мішель Андраде, Христя Храновська та багатьох інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських показала фото зі спортзалу

Вечірка була стилізованою, у якій поєдналось декілька різних культур: і гавайські аксесуари, і латиноамериканські сомбреро, у кубинські костюми. Гості танцювали, веселились та сміливо позували перед камерами для соцмереж.

Продюсер Потап має кілька успішних музичних проектів. Настя Каменських відома як учасниця дуету "Потап і Настя". Музичний тандем в жовтні 2017 року оголосив про паузу. Тепер Настя виступає з сольним проектом NK, має власний бренд одягу під назвою NKSport.

Зараз ви читаєте новину «Потап і Настя відсвяткували свої дні народження на кубинській вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі