четвер, 07 жовтня 2010 14:57

Поплавський відпочиває у полі і їздить на комбайні (ФОТО)

Співаючий ректор Михайло Поплавський полюбляє відпочивати вдома у своєї матері Меланії Григорівни, якій вже 86 років. Свою відпустку він проводить в селі Мечиславка Ульянівського району Кіровоградської області, де живе мама.

"Не люблю відпочивати за кордоном, не можу перебувати десь на закордонних курортах більше двох днів", - сказав Поплавський.

За словами артиста, він любить попрацювати в полі і отримує від цього море задоволення.

"У мене 4 тисячі гектарів землі і я по півдня на комбайні прибираю урожай. Іноді просто лежу на сонечку. Для мене дуже важливо приїхати в рідне село, до рідного дому, де живуть чуйні, добродушні та працьовиті люди", - зазначив артист.

Він стверджує, що напившись з колодязя джерельної води, заряджається позитивною енергією від рідної землі.

"Тоді відчуваєш себе сильним, здатним творити і робити людям добро", - говорить співак.

До речі, мама співака знімалася в його кліпі "Росте черешня в мами на городі". З нею знайомі Павло Зібров, Богдан Бенюк, Світлана і Віталій Білоножки.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський любить бувати в популярному серед українських зірок шоу-бізнесу кафе "У сестер", що розташоване на 234-му кілометрі траси Київ-Харків.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Поплавський відпочиває у полі і їздить на комбайні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі