середа, 31 травня 2023 04:00

Полякова відверто зізналася, чи ще співатиме російською
7

Оля Полякова зізналася, чи співатиме російською
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова зізналася, чи співатиме російською
Оля Полякова зізналася, чи співатиме російською
Оля Полякова зізналася, чи співатиме російською
Оля Полякова зізналася, чи співатиме російською

Українська співачка 44-річна Оля Полякова заявила, що більше ніколи не співатиме російською.

Зірка переходила на україномовні пісні поступово з початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну, повідомила "Львівська хвиля". Тепер Полякова зробила гучну заяву, зізнавшись, що автори її пісень також відмовилися від російської мови.

"Я скажу, що дуже багато людей в Україні недооцінювали вагу мови. Але, коли в нас захотіли забрати нашу землю, скасувати нашу національність, заперечити нашу мову, ми як ніколи захотіли стати українцями. Я не виняток. Я не використовую більше російську. Можу заявити абсолютно точно, що я більше ніколи в житті не буду співати російською", – сказала вона.

Співачка додала, що раніше, як і більшість артистів, обирала російську заради грошей:

"Не будемо робити секрету з того, що там платили кращі роялті. Тому наші люди хотіли працювати там. Всі працювали на російськомовний ринок, а не на україномовний. Зараз вони всі залишилися з Україною. Усі теж змінилися, змінилися сенси і вони почали вкладати свій талант у розвиток українськомовної музики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова відверто розповіла про негаразди в шлюбі

Полякова і її діти перейшли на українську навіть у побуті.

"Мій голос набагато краще звучить українською, бо звуковидобування зовсім різне. У російській все йде з зубів, тому ця мова дуже різка. Якщо чесно, я і в побуті перейшла на українську, і діти перейшли. Особливо моя молодша: 24 лютого вона перейшла і більше не використовує російську", – зазначила артистка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Радіо "Львівська Хвиля" (@lvivfm)

Полякова здебільшого мала російськомовний репертуар. Після вторгнення Росії торік у лютому зірка поступово переходила на українські пісні, а також перекладала старі хіти.

Співачка та модель 37-річна Даша Астаф'єва показала шанувальникам, як пересиджувала нічну атаку росіян на Київ. Світлини на підлозі в коридорі зірка опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Полякова відверто зізналася, чи ще співатиме російською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі