пʼятниця, 26 серпня 2022 12:40

Полякова й Астаф'єва позмагалися, хто краще знає українську: відео мовного батлу

Співачка Оля Полякова вигадала нове Instagram-шоу "Знай нашу". У такий спосіб вирішила покращувати свою українську мову.

У проєкті влаштовує мовний батл із зірками. Судить учасників викладачка української мови, розповіла виконавиця в Instagram.

"Кожного ефіру будуть різні раунди, де вчителька перевірить знання лексики, фонетики, семантики, культури та спорту, аби допомогти всім українцям вичавити з себе "кровосісів" та "новорічні йолки", – поділилася Полякова.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Співачка Оля Полякова вигадала нове Instagram-шоу "Знай нашу". Першою гостею була її зіркова колега Даша Астаф'єва
Співачка Оля Полякова вигадала нове Instagram-шоу "Знай нашу". Першою гостею була її зіркова колега Даша Астаф'єва

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовчки задонатив: Астаф'єва показала українця, який переказав $60 млн на ЗСУ

Першою гостею стала акторка, співачка й модель Даша Астаф'єва. В шоу викладачка запитувала знаменитостей, як перекласти українською певні слова, цитувала пісні колег співачок і разом з ними вишукувала суржик.

"Ми розпочали вчити українську – весело, голосно та всі разом! Сьогодні зійшлася на мовному рингу з Дашею Астаф'євою, де ми вкотре довели, що українки не лише найрозумніші, найвеселіші, але й найгарніші, боже, я в цьому впевнена! Досить боятися говорити українською", – сказала Полякова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Полякова та ведуча Маша Єфросініна мають своє шоу на YouTube "Дорослі дівчатка", але продовжують вести його російською мовою. Через це, за словами дівчат, отримують порцію хейту, тому вирішили в новому випуску пояснити, чому не можуть перейти на українську. Вони заявили, що жартувати українською в них не виходить, оскільки немає хімії.

На мовний скандал навколо зірок відреагували ведучий Олександр Педан і співаки Арсен Мірзоян та Павло Зібров.

Зараз ви читаєте новину «Полякова й Астаф'єва позмагалися, хто краще знає українську: відео мовного батлу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі