понеділок, 01 квітня 2024 10:08

Після гучного розриву з Жаданом: Христина Соловій оголосила про стосунки з військовим
3

Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka
Христина Соловій
Христина Соловій

Українська співачка Христина Соловій розповіла про новий роман.

У програмі "Люкс Фм" артистка заявила, що зустрічається з військовим.

На запитання, коли знаменитість планує стати матір'ю відповіла: "В рочків 35. Думаю, це мій максимум".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук зробив пропозицію коханій у Таїланді: романтичні кадри

Раніше Соловій зізналась, що розійшлась із письменником Сергієм Жаданом. Ініціатором розриву стала виконавиця через те, що закохалася в іншого чоловіка. Сам Жадан "цікаво" відреагував на зізнання Христини. Після інтерв'ю артистки з Машою Єфросініною і відвертого зізнання про зраду, фани почали підтримувати письменника.

У соцмережі Х опублікували мем, де курить чоловік. Поруч написано: "Жадан: розлучається з дружиною, аби бути з Соловій. Соловій: закохується в іншого".

Спростовувати чи підтверджувати інформацію Сергій не став. Він поширив допис і коротко відповів: "Що це за х*йня?". Судячи з його відповідей користувачам, артист зробив вигляд, що не розуміє про що мова.

Нещодавно Соловій вперше зізналася, що була коханкою. У восьмому класі зірка сильно закохалася. Виконавицю не зупинило те, що хлопець вже перебував у стосунках.

Зараз ви читаєте новину «Після гучного розриву з Жаданом: Христина Соловій оголосила про стосунки з військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі