середа, 12 липня 2023 10:31

Христина Соловій зізналась, що була коханкою у восьмому класі

Христина Соловій зізналась, що була коханкою у восьмому класі
Зараз співачці приписують роман із музикантом Сергієм Жаданом. Фото: instagram.com/soloviyka

Співачка Христина Соловій вперше зізналася, що була коханкою.

У восьмому класі зірка сильно закохалася. Виконавицю не зупинило те, що хлопець вже перебував у стосунках. Про це розповіла на YouTube-каналі "ебаут".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Впала на ліжко від ляпаса: Соловій вперше розповіла, як її бив колишній

"У мене є три досвіди психотерапії. Я з усіма своїми психотерапевтками намагалася вирішити інші проблеми, але згадала і випливли на поверхню якісь такі дивні речі. Наприклад, я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така восьмикласниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, бо я в нього була дуже закохана", – згадала.

Соловій приписують роман з фронтменом гурту "Жадан і Собаки", музикантом та письменником Сергієм Жаданом. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. Крім цього співачка прийшла на сольний концерт музиканта у Львові. Вони виступили в дуеті.

Зараз ви читаєте новину «Христина Соловій зізналась, що була коханкою у восьмому класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі