пʼятниця, 09 квітня 2021 19:44

Пишаюся собою: баскетболістка показала своє тіло після народження доньки
26

Антонія Сандрич
Фото: instagram/antonijamisurasandric
Антонія Сандрич
Антонія Сандрич
Антонія Сандрич
Антонія Сандрич

Одна з найвродливіших спортсменок світу хорватська баскетболістка Антонія Мішура-Сандрич після народження доньки зберегла чудову фігуру. Вона балує шанувальників як власними ефектними знімками, так і фотографіями своєї щасливої ​​сім'ї.

Антонія розповіла в Instagram, як їй живеться в новому статусі:

"Силу жіночого тіла неможливо описати! Наскільки ж насправді сильна жінка, адже дарує світу нове життя! Життя, про яке вона дбала 9 місяців. Жінка, яка переживає злети й падіння і завжди залишається сильною. Бути жінкою і матір'ю - це насправді щось прекрасне, так що пишайся тим, що ти жінка, пишайся тим, що ти - мати, пишайся собою та своїм тілом до і після вагітності, це все частина материнства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитна фітнес-модель показала себе з різних сторін

Антонію назвали "Міс Середземноморських ігор" іще 2009-го року. Потім на американському спортивному сайті Bleacher Report хорватку нагородили титулом найвродливішої конкурентки літніх Олімпійських ігор 2012. Крім того, Антонія продовжує зберігати звання найяскравішої спортсменки з Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Пишаюся собою: баскетболістка показала своє тіло після народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі