пʼятниця, 27 жовтня 2023 15:59

"Піднімуться російські люди" - зрадник Бардаш хоче, щоб агресор окупував всю Україну

"Піднімуться російські люди" - зрадник Бардаш хоче, щоб агресор окупував всю Україну
Юрій Бардаш хоче, щоб Росія окупувала всю Україну. Фото: Скріншот

Український продюсер-зрадник Юрій Бардаш, який розвивав творчість гуртів "Quest Pistols", "Гриби", "Нерви", хоче, щоб Росія окупувала всю Україну.

У інтерв'ю пропагандистам він називає себе російським продюсером. Крім цього заявляє, що скоро отримає російський паспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадницю Тодоренко б'є чоловік. Він підсів на важкі наркотики - ЗМІ

"Я вам так скажу, тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. І вони взагалі там перші, хто спуску не дадуть цим всім нацикам. Я сподіваюся, що за нашого життя, що ми це все побачимо, і буде єднання, і пісню "Между нами тает лед" ще заспіваємо. І ще буде великий тур, де співатимуть цю пісню всі народи Росії", - видав зрадник.

Додав, що в Україну він готовий повернутися тільки за однієї умови: якщо столиця буде окупована російськими загарбниками.

Українська співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка нещодавно отримала російське громадянство, заявила, що боїться виїжджати з країни-агресорки. У інтерв'ю російським пропагандистам сказала, що навіть не відпочивала цього року за кордоном через санкції.

Зараз ви читаєте новину «"Піднімуться російські люди" - зрадник Бардаш хоче, щоб агресор окупував всю Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі