пʼятниця, 06 серпня 2010 17:08

Під впливом ролі Джулія Робертс змінила релігію (ФОТО)

Голлівудська зірка Джулія Робертс сказала, що ходить в індуїстський храм, щоб "молитися, співати і вдаватися до духовної радості".

42-річна акторка в інтерв'ю для вересневого номера журналу "Elle" повідомила, що зі своїм чоловіком, кінооператором Деніелем Модером, і трьома дітьми відвідує богослужіння в індуїстському храмі.

За її словами, у майбутньому житті  після реінкарнації вона сподівається бути ким-небудь "тихим і непомітним", щоб відпочити від стресу, який принесла їй популярність.

Припускають, що Робертс, народжена від батьків-християн, звернулася в індуїзм під час зйомки її нового фільму "Їж, молись, кохай", де грає роль жінки, яка сподівається знайти себе саме через індуїзм.

Зйомки цього фільму проходили в стінах індуїстського храму на околицях Нью-Делі. Правовірні індуси не могли увійти до нього, щоб відсвяткувати День богині Дургі, тому що вхід охоронявся 350 охоронцями знімальної команди, броньованими автомобілями й вертольотом.

Нагадаємо, цього року актриса четвертий раз стала найкрасівішою жінкою планети за версією журналу People.

GZT.ru

Зараз ви читаєте новину «Під впливом ролі Джулія Робертс змінила релігію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі