четвер, 14 травня 2009 19:09

Джулія Робертс витатуювала імена дітей над копчиком

Голлівудська актриса 41-річна Джулія Робертс тиждень відпочивала на Гаваях. Поїхала туди з чоловіком, 40-річним Денні Модером, і дітьми: близнюками 4-річними Хезел і Фінеасом і Генрі, 2 роки. Засмагала у відкритому купальнику, зеленому в горошок. Не соромилася показати обвислий живіт. На боках у неї помітні жирові складки.

— Живіт — моя проблемна зона, — зізнається Джулія. — Аби бути у формі, тричі на тиждень зранку годину роблю вправи для талії. І обов"язково добряче снідаю чимось нежирним — овочами, сиром чи рибою.

На пляжі Робертс зробила собі татуювання внизу спини, трохи вище копчика. Півколом виведено імена близнюків, а над ними — наймолодшого Генрі.

— Коли в тебе є діти, хочеться просто сидіти в еластичних штанях і нічого не робити, — каже актриса. Після народження Генрі вона пішла з кіно. — Я почуваюся актрисою тільки тоді, коли показую малим удома лялькові вистави.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс витатуювала імена дітей над копчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі