середа, 25 вересня 2019 22:46

Перші симптоми раку з'явились у Заворотнюк більше 10 років тому

Перші симптоми раку з'явились у Заворотнюк більше 10 років тому
Симптоми раку головного мозку у Заворотнюк проявлялись більше 10 років тому. Фото: @a_zavorotnyuk

Гример Анастасії Заворотнюк, який працював з акторкою під час її зйомок у "Моїй прекрасній няні" у 2004 році, розповів, що вже тоді жінка страждала на головні болі та могла втрачати свідомість.

Російський доктор наук та професор Олександр Тепляшин підтвердив, що проблеми зі здоров'ям, описані візажистом, могли бути симптомами раку, повідомило видання "Комсомольська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 млн за брудну сенсацію: донька Заворотнюк вперше звернулась до журналістів

За словами гримера, у Заворотнюк часто з'являлися алергічні реакції і висипання на шкірі. Тоді зірка все списувала на важкий графік і дієти.

"Шия актриси була, як печене яблуко. Такою ж була шия у Жанни Фріске, яка померла від раку мозку", - розповідав візажист.

Професор Тепляшин стверджував, що ракові пухлини можуть розвиватись до 10 років в організмі.

"Часті головні болі або втрата свідомості - симптоми зростання пухлини в мозку. Причому пухлина може бути доброякісної або злоякісної - це не важливо, все одно вона може давати такі симптоми. Пухлини розвиваються по-різному. Є такі, які можуть рости стрімко, за рік-два, а є, які зароджуються і розвиваються потихеньку і можуть рости 10 років, начебто не заважаючи життя. Все залежить від провокуючих чинників і генетики ", - заявив Тепляшин.

За даними ЗМІ, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк страждає на гліобластому — злоякісну пухлину головного мозку. Гліобластома є агресивною формою раку. Прогноз має невтішний: середня тривалість життя з таким діагнозом — 2 роки, у рідкісних випадках – до 5.

Зараз ви читаєте новину «Перші симптоми раку з'явились у Заворотнюк більше 10 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі