четвер, 25 листопада 2010 16:45

Періс Хілтон подала до суду через перуки

Періс Хілтон подала до суду через перуки

Світська левиця Періс Хілтон подала зустрічний позов до суду компании Hairtech International, що спеціалізується на виробництві перук і накладок зі штучного і натурального волосся.

У документах, які надійшли до Вищого суду Лос-Анджелеса йдеться, що фірма намагалася нажитися на славі світської левиці.

Hairtech International подала до суду на Хілтон у серпні 2010 року. У позові компанія вказала, що модель і акторка порушила умови контракту з виробником перук, з'явившись на світський захід з зачіскою, зробленої з використанням накладних локонів конкуруючої фірми.

Компанія також звинуватила Хілтон в тому, що вона пропустила одну з презентацій нової лінії накладних волосся в 2007 році, через те, що відбувала термін за водіння в нетверезому вигляді. Компанія - виробник перук зажадала у Періс Хілтон 35 мільйонів доларів за порушення умов угоди.

В свою чергу світська левиця вимагає від компанії 2,1 мільйона доларів, як компенсацію за завдані збитки. Також в позові йдеться мова про те, що раніше жодних конфліктів між Хілтон і фірмою не виникало, а тепер за рахунок левиці фірма хоче привернути увагу до себе.

Коли суд приступить до розгляду позову Хілтон, не уточнюється. Також невідомо, як на цей крок моделі відреагували в Hairtech International.

Нагадаємо, нещодавно світська левиця вдягла напівпрозорі легінси, під якими не було спідньої білизни.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон подала до суду через перуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі