вівторок, 08 липня 2008 10:51

Переможниця конкурсу краси отримала в нагороду чоловіка (ФОТО)

В Уфі перша красуня отримала в подарунок справжнього чоловіка! Про це повідомляє "Комсомольська правда".

Коли 22-річний Олександр Щукін зустрів 20-річну АлісуАвсєєнко, у хлопця не було сумнівів: це доля. "Але запропонувати руку і серце мені хотілося так, як  ще ніхто не робив" - признається Саша.

Допоміг випадок: студентка Аліса брала участь в конкурсі краси "Міс-2008" Уфімського нафтового університету. Вболівати прийшли батьки, друзі і, звичайно, Саша. У сліпучої красуні майже не було конкуренток, і вже після другого туру зникли всі сумніви, хто переможе.

"Ледве дочекався закінчення конкурсу, адже я приготував коханій сюрприз, - згадує Олександр. - І коли жюрі оголосило ім"я моєї переможниці - Аліси, я вийшов на сцену.

Саша запропонував би Алісі руку і серце незалежно від того, стала б вона королевою краси чи ні."

Коли хлопець попросив у батьків руки їхньої дочки, зал затамував подих. Тато Євгеній Васильович піднявся, посміхнувся і махнув рукою: "Так". І Саша одягнув Алісі на підмізинний палець золоту каблучку з двома діамантами.

"Це було подвійне свято: виграти конкурс і отримати та-а-аку пропозицію коханого!" - посміхається наречена. Але якби дівчина програла? "Це не важливо, - запевняє Щукін. - Обручку я б надягнув у будь-якому випадку. Але тоді б це був "розраджувальний" приз."

До весілля Саші і Аліси - 9 серпня - залишився всього місяць.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця конкурсу краси отримала в нагороду чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі