четвер, 15 жовтня 2009 17:32

Памела Андерсон одягла купальник 17-річної давнини (ФОТО)
6

42-річна Памела Андерсон вдягла червоний свій знаменитий купальник, в якому вона прославилася після участі в телешоу "Бейвотч" в 1992 році. Вчора Памела Андерсон відтворила відомий образ, вийшовши на подіум у Майамі.

Актриса, відома своєю роллю героїні телешоу Сі Джей Паркер, довела, що вона, як і раніше, має тіло, за яке повно чоловіків ладні померти, на Тижні моди в Майамі-Біч - через сімнадцять років, після того як вона носила цей купальний костюм, знову одягла його.

42-річна актриса, мати двох дітей, Памела Андерсон привела у захват аудиторію на шоу Richie Rich. Вона одягла бежеві туфлі і дивовижне кольє.

"Я одягала його всього раз з того часу. Я пірнула в душ і порятувала мого бой-френда," сказала вона. Андерсон додала, що в неї з цим костюмом пов"язані незабутні моменти.

Блондинка начебто має немалі боргові зобов"язання - різним будівельними компаніями, за шикарний ремонт свого будинку в Малібу, а також державних податків, - всього вона винна $ 1.1мільйон.

Така ситуація змусила відому жінку переїхати у тимчасове помешкання в Paradise Cove в Лос-Анджелесі.

Під час шоу Памела разом з Річі Річем порадувала глядачів. Вона обіймалася з дизайнером, який виїхав на подіум у роликових ковзанах.

Тим часом стало відомо, що Памела зробить дебют в пантомімі "Аладдін" з нагоди Різдва цього року. Як повідомляється, Андерсон буде з"являтися на сцені з неділю 13 грудня до неділі, 27 грудня.

За матеріалом: The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон одягла купальник 17-річної давнини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі