пʼятниця, 26 липня 2024 15:02

Пакував трупи наших хлопців: Женя Галич розповів про службу в ЗСУ
3

Женя Галич
Фото: instagram.com/jenia_galich
Женя Галич
Женя Галич

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич відверто розповів, чим займається під час служби в ЗСУ.

В інтерв'ю Еммі Антонюк артист зазначив, що зараз перебуває у Києві. Раніше чоловік був у гарячих точках і обіймав посаду командира взводу.

"В мене було 26 людей, з якими ми готувалися до війни. Потім посада в мене була в групі з підтримки, я був там офіцером. На мені було зав'язано матеріально-технічне забезпечення і все, що з цим пов'язано. Але це не означає, що я просто сидів у тилу. Ні, ми виїжджали до хлопців. Наші бойові роти 135-го батальйону регулярно виїжджали працювати та поверталися", - пояснив захисник.

Додав, що після цього став офіцером військово-цивільного співробітництва.

"Починаючи від цивільної розвідки, закінчуючи роботою з 200-тими. Я - та людина, яка у рефрижератор пакувала трупи наших хлопців і відвозила їхнім батькам", - пригадав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Призвуть - я не знаю, куди діватися" - Melovin розказав, чи готовий мобілізуватися

Через страшні картини виконавець не звернувся за допомогою до психолога.

"Був психотерапевт, але я на нього не погоджувався. Мені здавалося, що я впораюся з усім сам. Мені здавалося, що це не потрібно, що мене алкоголь врятує", - сказав Галич.

Український музикант Сергій Гусак, він же Ницо Потворно, мобілізувався. Артист зазначив, що мав обирати між тим, щоб служити лікарем в полку "Азов", у медичному центрі Національної гвардії на Київщині, чи в "Культурному десанті".

Зараз ви читаєте новину «Пакував трупи наших хлопців: Женя Галич розповів про службу в ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі