субота, 05 травня 2018 18:34

Відміна весільного поцілунку та перенесення медового місяця: повідомили нові деталі весілля принца Гаррі

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня. Підготовка до цього дня йде повним ходом. Уже продумані всі дрібниці церемоніЇ.

Автор: glavcom.ua
  Гаррі і Меган не вийдуть на балкон для традиційного поцілунку
Гаррі і Меган не вийдуть на балкон для традиційного поцілунку

Як повідомляє Us Weekly, Гаррі і Меган не вийдуть на балкон для традиційного поцілунку, як це раніше робили Кейт Міддлтон і принц Вільям, а також принц Чарльз і принцеса Діана.

Вінчання буде проходити не в Лондоні, а в каплиці св. Георгія, в якій свого балкона немає. Замість такої традиції Меган і Гаррі сядуть в карету і поїдуть вітати британців по дорозі в Фрогмор-гаус, де відбудеться прийом для запрошених гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське весілля: принц Гаррі та Меган Маркл попросили на весілля приносити з собою їжу

Молодята не поїдуть в медовий місяць відразу ж після весілля. Через тиждень після одруження у них заплановано захід. Свій медовий місяць Меган і Гаррі планують провести в Намібії.

У майбутньої дружини принца багато подруг і, щоб нікого не образити, вона вирішила не вибирати з них когось на роль своєї подружки нареченої. Однак, всі вони будуть присутні на весіллі і підтримувати Меган в такий важливий для неї день.

Зараз ви читаєте новину «Відміна весільного поцілунку та перенесення медового місяця: повідомили нові деталі весілля принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі