четвер, 11 травня 2017 11:37

Від студентського гурту до відомого композитора: Костянтин Меладзе святкує 54-річчя

11 травня відзначає день народження композитор і продюсер грузинського походження Костянтин Меладзе. Йому виповнилося 54 роки.

Костянтин народився у курортному місті Батумі в сім'ї інженерів. Має молодших брата Валерія – сьогодні популярний співак у Росії, і сестру Ліану, продюсер лейбла звукозапису і продюсерського центру "Velvet Music".

У школі Костянтин хотів навчатися гри на скрипці та фортепіано. Однак вчителі заявили, що у хлопця немає музикального слуху. Пізніше він сам навчився грати на кількох інструментах.

Автор: spletnik.ru
  Костянтин Меладзе з братом Валерієм
Костянтин Меладзе з братом Валерієм

Після школи Меладзе навчався в Миколаївському кораблебудівному інституті за спеціальністю інженер-проектувальник. Музичний талант Костянтина помітив його приятель і запросив до студентського гурту "Апрель".

У 1989-му братів Меладзе запросили в музичний колектив "Діалог". З ним вони працювали 4 роки. Популярність прийшла, коли у 2000-му з українським бізнесменом Дмитром Костюком Костянтин створив жіночу поп-групу "ВІА Гра".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Меладзе розповіла, ким планує стати

Найпопулярнішими проектами продюсера стали – його брат Валерій Меладзе, "ВІА Гра", Поліна Гагаріна, Віра Брежнєва.

Нещодавно Костянтин розлучився з першою дружиною Яною. З нею прожив 19 років. Мають 3-х спільних дітей. У жовтні 2015-го композитор одружився в Італії із співачкою та колишньою учасницею гурту "ВІА Гра" Вірою Брежнєвою. Вона молодша за Костянтина на 19 років.

Автор: hochu.ua
  Костянтин Меладзе з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе з Вірою Брежнєвою

У 2012 на трасі Київ-Обухів Меладзе збив жінку, яка в наслідок цього померла. Продюсер публічно заявив, що буде матеріально забезпечувати двох дітей постраждалої до їхнього повноліття. Кримінальну справу щодо ДТП закрили.

Костянтин Меладзе поділився своїми переживаннями після аварії під час передачі "Наедине со всеми". Також тоді розповів про стосунки з колишньою дружиною та сина-аутиста.

Зараз ви читаєте новину «Від студентського гурту до відомого композитора: Костянтин Меладзе святкує 54-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі