неділя, 13 червня 2010 14:30

Остап Ступка часто перечитує "Пригоди Піннокіо"

Автор: Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua
 

Актор Остап Ступка на ніч читає казки.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час вручення нагород переможцям конкурсу "Коронація слова", який відбувся 10 червня у столичному виставковому залі "АккоІнтернешнл".

"Книжки – це моя хвороба. В моїй квартирі вони повсюди, вже навіть не знаю, куди їх складати. Люблю читати біографічні книжки, мемуари та спогади відомих людей - композиторів, режисерів, художників та письменників", - сказав він.

"Перед сном читаю казки. Особливо подобаються ті, які мають пригодницький характер. З дитинства люблю "Пригоди Піннокіо". Часто її перечитую. Раніше уявляв себе на місці головного героя. Це – перша книжка, яку я сам прочитав. Маю кілька її видань, оформлених різними художниками", - сказав Остап Ступка.

"Мама навчила мене читати у 5 років. За два роки до цього знав напам'ять алфавіт і вмів писати всі букви. Мої діти таких здібностей не проявляють: Христинка почала читати у 7 років. Богданчика ще не вчили, бо він малий ще. Дітям казок не читаю, бо часу на це не вистачає. Цим займається їхня мама", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка часто перечитує "Пригоди Піннокіо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі