неділя, 03 вересня 2017 08:49

Опублікували сімейні фото Брюса Лі
25

Фото: livejournal

В мережі опублікували сімейні фото майстра кунг-фу, актора Брюса Лі

На фото легендарний майстер з бойових мистецтв позує в сімейному колі, під час тренувань, разом із друзями й колегами.

З майбутньою дружиною Ліндою Емері Брюс Лі познайомився під час навчання у Вашингтонському університеті в 1961 році. Як пізніше згадували подружжя, це було кохання з першого погляду. Брюсу юна Лінда здалася "ангелом, що зійшов з небес". А дівчину підкорила в Брюса манера елегантно одягатися. Дівчині на той момент було лише 17 років.

Перше побачення Брюса і його майбутньої дружини пройшло в модному ресторані. Лінда запевняла, що це був дуже романтичний вечір, вони говорили про дитинство і юність Брюса, потім про філософії, психологію та плани на життя. Батьки Лінди були категорично проти шлюбу своєї дочки з китайцем. Однак, це не стало на заваді для закоханих, а навпаки, ще сильніше розпалило їх пристрасть. Відразу після весілля Брюс Лі і Лінда переїхали подалі від батьків дівчини, де облаштували будинок і стали жити разом.

Паралельно Лі починає викладати кунґ-фу. Грошей на оренду спортзалу бракувало і учні тренувалися просто неба на галявині парку. Брюс також читає лекції з китайської філософії та філософії кунґ-фу у Гарфілдській школі. Пише та публікує власним коштом книгу "Китайське кунг-фу: філософське мистецтво самооборони".

Через чотири роки Лінда народила Брюсу Лі сина Брендона. Тоді батько заявив, що Бренден — "єдиний білявий блакитноокий китаєць у Каліфорнії".

Брюс Лі вважав, що успіх сімейного життя полягає в тому, щоб вміти знаходити компроміси. Він сам не раз розповідав журналістам, що легко може піти на поступки дружині. В цей же час стрімко розвивається акторська кар'єра Лі.

У 1969 році у пари народжується ще одна дитина - дочка, яку Брюс і Лінда назвали Шеннон. Дівчинка пішла по стопах свого батька - стала актрисою і кінопродюсером. Брендон Лі трагічно помер 31 березня 1993 року, під час зйомок фільму "Ворон". В одній зі сцен, де в його героя стріляли з пістолета, за дивним збігом обставин бутафорська куля була замінена справжньою. Куля пройшла через черевну порожнину і застрягла в хребті. Брендон похований поруч з його батьком на кладовищі "Лейк-В'ю" в Сіетлі.

На відміну від багатьох голлівудських зірок, Брюс Лі за все життя був одружений всього лише раз. У шлюбі з Ліндою вони прожили дев'ять років, до самої смерті Брюса.

Після смерті чоловіка Лінда вийшла заміж за Брюса Кедвела і зараз живе в Айдахо.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували сімейні фото Брюса Лі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі