вівторок, 26 березня 2013 13:31

"Він з цього шлюбу вийде тільки вперед ногами" - Ольга Полякова про свого чоловіка

"Він з цього шлюбу вийде тільки вперед ногами" - Ольга Полякова про свого чоловіка
Оля Полякова з чоловіком Фото: showbiz.delfi.ua

Ольга Полякова не соромиться свого чоловіка. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я ним пишаюся насправді. Бо такого, як у мене, чоловіка може побажати будь-яка жінка, але мало у кого виходить такого придбати", - зазначила вона.

За словами Полякової, її чоловік не публічна людина.

"Він не дає інтерв'ю, він сам не любить світитися. Він говорить: "Я - не клоун". Цю прерогативу взяла на себе я", - підкреслила вона.

Між тим, співачка не прийняла іудаїзм після того, як вийшла заміж за єврея.

"Я християнка. Мало того, мої діти обидві християнки, хрещені", - поділилася вона.

Полякова розповіла, що в синагозі багато красивих чоловіків.

"Я коли потрапила перший раз у них на Великдень. У них є традиція така - на Великдень накриваються столи, і прихожани, особливо які беруть участь у пожертвуваннях для синагоги, самий цвіт єврейської нації у Києві приходять, пригощаються, випивають. Коли я перший раз туди потрапила, переді мною сиділо, напевно, людей десять. Всі в Brioni, гарні, широкоплечі. Я сіла і кажу: "Господи. Ось я дурна була, не знала, де чоловіка шукати", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річна донька Олі Полякової дивилась фільми для дорослих

Між тим, за словами співачки, її чоловік двічі був одружений з єврейською жінкою, але йому не сподобалося.

"Дітей не було у них в шлюбі. Так що в принципі і він, і я вважаємо, що шлюб у нас перший і останній. В усякому разі він з цього шлюбу вийде тільки вперед ногами", - підкреслила Полякова.

Зараз ви читаєте новину «"Він з цього шлюбу вийде тільки вперед ногами" - Ольга Полякова про свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі