середа, 15 червня 2022 15:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Оля Полякова зізналася, коли планує повертатися в Україну: "Донька дуже хоче додому"

Оля Полякова зізналася, коли планує повертатися в Україну: "Донька дуже хоче додому"
Співачка Оля Полякова зізналася, коли повертається в Україну. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка Оля Полякова після початку російської агресії виїхала з України. Зараз вона з дітьми перебуває у Франції.

І хоча зірка активно бере участь у світових благодійних концертах на підтримку України, вже планує повертатися додому. За її словами, дуже хочуть цього її доньки, зокрема молодша - Аліса. Про це розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко побачив сім'ю уперше з початку війни: зворушливе відео

"Все їй не так, все несмачне, все некрасиве, навіть тварини мають не такий вигляд, як в Україні… Дитині нічого не хочеться, там три кицьки, п'ять собак, дорогі серцю кози. Дуже хоче додому. Я за півтора тижня вже повертаюся до Києва і даватиму концерти в госпіталях для військових. Вона мене просить взяти її з собою. А я дуже боюся, не знаю, що робити", - поділилася співачка.

Артистка із доньками зараз живе у подруги, блогерки Ніки Білоцерківської у Франції. Полякова довго не збиралася виїжджати за кордон. Останньою краплею в цьому рішенні стало те, що російські загарбники розстріляли 16-річну подругу її доньки Маші. Зараз виконавиця активно бере участь у благодійних концертах в Європі.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова зізналася, коли планує повертатися в Україну: "Донька дуже хоче додому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі