середа, 13 вересня 2017 12:52

Оля Полякова присвятила пісню всім колишнім

Оля Полякова присвятила пісню всім колишнім
Оля Полякова випустила нову пісню Фото: Прес-служба

Співачка Оля Полякова презентувала новий сингл "Бывший". Авторами пісні є Мирослав Кувалдін та продюсер Полякової - Михайло Ясинський.

Вперше сингл був презентований широкій аудиторії в фіналі конкурсу "Міс Україна - 2017". На сцені Полякова з'явилася в новому костюмі від Анни Бублик, з якого в один момент почали сипатися іскри. Однак небезпечний, на перший погляд, костюм виявився всього лише частиною непердбачуваної постановки: сценічне вбрання було обладнане спеціальними піротехнічними елементами.

Даний номер Полякова показала вперше і збирається повторити його 26 жовтня в рамках третього великого сольного концерту "На біс" в Палаці "Україна". Спільно з "Русским Радио Україна" співачка запустила конкурс "Не такий ти і колишній" і пообіцяла запросити на свій концерт того, хто поділитися незвичайною історією з особистого життя:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова змусить Кошового робити депіляцію

"Ви повинні написати смішну, прикольну історію, пов'язану з вашим колишнім. Розповідайте, кому ви п'яненькі дзвонили по ночах або можливо приїжджали під ранок. Головне не соромтеся, і, можливо, саме вас я особисто запрошу на свій концерт 26 жовтня в Києві! ", - запевняє співачка.

Минулої неділі Оля Полякова та Степан Місюрка в образах Дональда Трампа і Мерилін Монро виконали на паркеті "Танців з зірками" запальний "ча-ча-ча". Співачка під час танцю навіть стрибнула на суддівський стіл і поцілувала суддю проекту Катерину Кухар.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова присвятила пісню всім колишнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі