понеділок, 21 жовтня 2024 09:28

Оля Полякова пояснила, чому її старша донька повернулася з Америки
7

Оля Полякова з донькою Марією
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова з донькою Марією
Оля Полякова з донькою Марією
Оля Полякова з донькою Марією
Оля Полякова з донькою Марією

Українська співачка Оля Полякова відповіла, чому її старша донька Марія повернулась з Америки.

У програмі "Ранок. Марафон" артистка пояснила, що дівчина зіткнулася з бюрократичними проблемами.

"Вона навчається в консерваторії й зараз вже їде зимою до Америки. У нас трошки не вийшло, бо вона поїхала до Берклі й потім повернулася. Там така історія вийшла, але вона туди повернеться з січня. Вже нарешті поїде вчитися, бо там з візою сталися проблеми. І це нас затримало. Але вона продовжує вчитися на композиторському факультеті в академії ім. Чайковського", - поділилася зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річний син Бекхемів показав свою кохану й привітав її з днем народження

Додала, що Марія активно займається музикою.

"Маша не просто продовжує співати, а навіть буде "гріти" Палац Спорту перед концертом. У неї абсолютно свій шлях, вона виконує рок. Вона зовсім на мене не схожа. Я просто їй даю можливості, яких у мене не було. З одного боку я думаю, як я йшла 20 років до свого першого Палацу Спорту, а їй так легко. А потім думаю, а чому нашим дітям повинно бути важко. Їм повинно бути легше, ніж нам", - прокоментувала виконавиця.

Раніше Полякова поділилася, чи переживала кризу в стосунках з чоловіком - Вадимом Буряковським. У розмові з Машею Єфросініною артистка зізналася, що у них був складний період під час повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова пояснила, чому її старша донька повернулася з Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі