понеділок, 06 серпня 2012 12:33

Ольга Кабо влаштувала фотосесію при виписці з пологового будинку

Популярна російська актриса і зірка фільму "Хрестоносець" Ольга Кабо виписалася з пологового будинку. Забрати дружину приїхали чоловік, бізнесмен Микола Разгуляєв, і подруга, актриса Аліка Смєхова. Всі троє влаштували справжню фотосесію в стінах пологового будинку.

Нагадаємо, Ольга Кабо зізналася на власному дні народження, що чекає на дитину. Втім, чутки про цікавий стан знаменитості ходили ще в січні, проте сама актриса воліла не коментувати їх.

Пологи ж пройшли в останній день липня. Радісною новиною з численними шанувальниками поділилася краща подруга Ольги Кабо, популярна актриса і співачка, Аліка Смєхова. У своєму мікроблозі Смєхова написала: "Сьогодні вранці моя улюблена подруга - акторка Оля Кабо - народила сина! 49 см, 3210 г! Вітаю матусю, тата і всіх нас! УРА!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ольга Кабо в 44 роки народила дитину

Щасливі батьки вирішили назвати новонародженого Віктором на честь дідуся чоловіка. "Я почуваюсь чудово. Мені здається, що синочок схожий на мою старшу доньку Таню. Ми з чоловіком Миколою дуже щасливі, адже він завжди мріяв про сина!" - заявила в одному з нещодавніх інтерв'ю щаслива Ольга Кабо.

Днями відбулася виписка з пологового будинку. Забрати дружину і малюка приїхав сам Микола Разгуляєв. Також на виписці були присутні актриса і близька подруга Аліка Смєхова та рідні Кабо. "Я привезла з собою у подарунок ікону Божої Матері, яку освятила в Єрусалимі в храмі Гроба Господнього. І ще я зав'яжу малюкові і Олі на руку червоні ниточки для захисту", - заявила Аліка Смєхова.

Однак крім самих рідних і близьких людей до Кабо до Центру планування сім'ї та репродукції приїхали і репортери з камерами. В результаті просто в стінах пологового будинку вони влаштували справжню фотосесію Ольги Кабо, її чоловіка Миколи і малюка Віктора, який був на руках у батька. До честі подружжя, вони професійно посміхалися в об'єктиви, а малюк не виявляв жодних ознак незадоволеності.

/media/video/449304/1_449304.mp4

Зараз ви читаєте новину «Ольга Кабо влаштувала фотосесію при виписці з пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі