середа, 29 лютого 2012 10:36

Ольга Фреймут після двох розлучень стала перебірливою в чоловіках

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що після двох розлучень стала більш вимоглива до протилежної статі.

"Планка дуже піднялася. Адже зараз я вже знаю всі свої і чоловічі помилки. І не проходить варіант, що мене треба міняти, і ревнувати можна. Взагалі не розумію, навіщо мене ревнувати, якщо я ніколи не зраджую, я - однолюбка. Але все одно сподіваюся, що знайдеться такий чоловік, добре, якщо він буде старше мене і я зможу чогось у нього навчитися", - сказала 30-річна Ольга Фреймут в інтерв'ю журналу "Добрые советы".

Вона не приховує, що не обділена увагою чоловіків.

"Звичайно, не всі вони мене влаштовують, і я така, що не зверну уваги на того, хто не звернув уваги на мене. Я настільки контролюю свої емоції, що не можу побачити чоловіка, закохатися в нього і бігти за ним на край світу".

Ольга Фреймут також сказала, що на 8 Березня хотіла б подарувати собі сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут витрачає на одяг дві третини зарплати

"Це повинен бути чоловік, який працює і цінує незалежність жінки, хоча так, напевно, не буває", - сміється теледіва.

Перший цивільний чоловік Ольги Фреймут - англієць Ніл, другий - українець Олександр Ракоїд. За її словами, вони - "просто два бренди різних дизайнерів".

"Ніл був старший за мене і дуже дбав про моє культурне виховання. У нас все було так романтично, щодня він мені приносив квіти. У той же час він був дуже манірний, навіть в якійсь мірі занудний. Коли ми одного разу втратили підставки для яєць, а кожну неділю ми влаштовували традиційний англійський сніданок, то Ніл просто не їв яйця. Йому не вистачало якогось хуліганства, а в Саші цього було, навпаки, занадто багато. Тобто я так і не знайшла золотої середини. І кожен намагався мене під себе підлаштувати", - згадує Ольга Фреймут.

З першим чоловіком телеведуча жила в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сміху Ольги Фреймут здох папуга

"Один класик сказав з цього приводу, що нещасна та людина, яка залишає свою Батьківщину. Мабуть, тоді я була нещаслива, тому й металася. Що підштовхнуло повернутися додому? Коли я завагітніла від Ніла (батько 6-річної Злати - ред.), то зрозуміла, що не люблю його. І я, вагітна, залишила все і поїхала в Україну. Зараз, напевно, такий трюк б не повторила", - запевняє зірка.

Тим не менш, телеведучу іноді знову тягне в Англію.

"Хочеться, але туди поїду в старості. Я вже приглядаю собі райончик в Лондоні, де мені було б зручніше носити пакети з супермаркету. Хоча сподіваюся, що в мене не буде такої старості, щоб я сама тягала сумки", - наголосила ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут після двох розлучень стала перебірливою в чоловіках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі