субота, 08 вересня 2012 00:46

Олена Ваєнга назвала батьком своєї дитини Елвіса Преслі

Олена Ваєнга назвала батьком своєї дитини Елвіса Преслі
Фото: PERSONASTAR.com

Олена Ваєнга, яка зараз перебуває в декретній відпустці, з головою поринула в материнські турботи. До цих пір нікому не було відомо, хто ж є батьком дитини зірки. Однак тепер знаменитість вирішила відкрити завісу таємниці. Так, у своєму блозі вона "розкрила" ім'я батька своєї дитини.

- МЕНЕ ВСІ журналісти запитували хто батько дитини. Я ВІДПОВІДАЮ - Елвіс. Старий Елвіс Преслі. ПЕРШОМУ Я ТЕЖ ТАК ВІДПОВІЛА, - написала вона

Нагадаємо, раніше передбачалося, що справжнім батьком малюка є, скоріше за все, продюсер і колишній чоловік знаменитості Іван Матвієнко. Однак сам Іван поставив журналістів в глухий кут, коли у відповідь на поздоровлення абсолютно щиро здивувався і повідомив, що не знає про народження спадкоємця:

- Як народила? Я і не знав! - Вигукнув Матвієнко. - Я, правда, зараз відпочиваю закордоном і особисто привітати не можу. Поки тільки подзвоню. Як приїду, першим ділом до неї.

Малюк співачки народився 10 серпня в одному з елітних пологових будинків Санкт-Петербурга. Співачка до останнього мовчала про те, що вона в цікавому положенні, і повідомила шанувальникам тільки тоді, коли приховувати вагітність було вже неможливо. Народила зірка шляхом кесаревого розтину. За словами лікарів, співачка назвала сина Іваном - на честь колишнього чоловіка. Нагадаємо, що пара прожила разом 17 років, проте розлучилася більше року тому.

Зараз ви читаєте новину «Олена Ваєнга назвала батьком своєї дитини Елвіса Преслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі