неділя, 23 квітня 2017 14:42

Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення

Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення
Олександр Скічко ФОТО: Корупція.Стар

Телеведучий Олександр Скічко став одним з ведучих цьогорічного конкурса Євробачення. Олександр вражений масштабами підготовки шоу, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Коли я вперше потрапив на сцену Євробачення і побачив весь зал, кількість світла, екранів, техніки я зрозумів, що не можу вимовити ані слова. Перша думка: "Господи, що я буду говорити? ", - каже Олександр Скічко.

"Все моє життя, як тільки почалася підготовка до Євробачення перейшло на англійську, я перестав дивитися кіно в кінотеатрі, дивлюсь лише вдома мовою оригіналу. Ми пішли всі втрьох на заняття з англійської. У нас є вчителька британка, таке відчуття ніби ми пішли знову до школи, нам дають завдання, перевіряють. Я почав розмовляти англійською зі своєю дівчиною, ми посваритися нормально не можемо, тому що не вистачає словникового запасу. Я подумав, коли вас починає щось турбувати, ви переходите на англійську і починаєте думати, що ви говорите, а не як це робите", - говорить Скічко.

Донька Леоніда Юрушева, одного з найзаможніших людей України, Єлизавета зустрічається з телеведучим Олександром Скічком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька мільярдера Юрушева прокоментувала свої стосунки з телеведучим

Зараз ви читаєте новину «Олександр Скічко розповів, як готується вести Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі